Client Login Newsletter Signup FacebookTwitterTwitter
Stonehill & Taylor
Public Spaces
Glasswoods Tavern
Conference Center

Hyatt Regency New Brunswick

New Brunswick, NJ

LEED Certified

The Hyatt Regency New Brunswick has undergone a major renovation to reposition the hotel on par with Grand Hyatt. The existing atrium lobby was redesigned to create a signature identity for the hotel; a warm, welcoming gathering place with strong focal points and rich tactile materials including rough-hewn stone and rosewood. Stonehill & Taylor redesigned all public spaces, including 30,000 square feet of existing ballroom and meeting space, and added a new 6,000 square foot conference center. An underutilized ballroom in the hotel’s basement has been opened to the lobby with a new grand staircase designed to bring both guests and natural light down. Stonehill & Taylor also redesigned the hotel restaurant and bar, Glass Woods Tavern, as part of the renovation. The design brings nature inside, capturing New Jersey’s natural environment (and the meaning of the Garden State), and introduces expressions of nature through the use of elements such as wood planking and artwork featuring panoramic murals of the Raritan River in the 1880s.

« All Hotels Projects